Типови на торти

 • Чоколадна
 • Чоколадна со Вишна
 • Чоколадна со портокал или лимон
 • Топен лешник со кршен лешник
 • Орео вкус
 • Ванила
 • Ванила со вишна или јагода
 • Ванила со кршено црно чоколадо
 • Ванила со два фила ( ванила и чоколадо )
 • Бадем торта ( чоколада, бадем и карамела )
 • Тарт овошен и чоколаден