Услуги
кои ги нудиме

Организација и декорација на детски родендени

Организација и декорација на вашата свадба

Организација на коктели и разни настани од отворен и затворен тип

сите
детски родендени
свадби
настани
42858322_2124408254464916_5226509388553912320_o
детски родендени
42852911_2124408777798197_5600743516985622528_o
детски родендени
42790112_2124408684464873_3359687057185177600_o
детски родендени
12120202_1642965842609162_1520901153686211847_o
детски родендени
12106931_1646870645552015_2252005157649471602_n
детски родендени
12087715_1642965739275839_3587563821721165269_o
детски родендени
12079961_1643628882542858_1006090314755737300_o
детски родендени
12030538_1640254199546993_5521249247505747891_o
детски родендени
12027370_1640866369485776_3919767490345217911_o
детски родендени
37749375_2073469649558777_7496099068448342016_o
свадби
37732966_2073470392892036_3551030779389673472_o
свадби
37684237_2073469532892122_286291597849526272_o
свадби
22218270_1924350037804073_7741555552734586790_o
настани
22218229_1924349171137493_4892056397356260059_o
настани
22135389_1924349117804165_3241838402226649070_o
настани
22137299_1924350551137355_240984472373000199_o (1)
настани